Θεσσαλονίκη: Η εταιρεία που γυρίζει πίσω το χρόνο

Θεσσαλονίκη: Η εταιρεία που γυρίζει πίσω το χρόνο

Θεσσαλονίκη: Η εταιρεία που γυρίζει πίσω το χρόνο – Νοσταλγικό ταξίδι στη δεκαετία του ’80 μέσα από παιχνίδια – video

Νοσταλγικό ταξίδι στην δεκαετία του 80 αποτελεί η επίσκεψη στο κατάστημα του Κώστα Χαριτωνίδη στη Θεσσαλονίκη. Pac-Man, Donkey Kong, Bubble Bobble και άλλα θρυλικά ηλεκτρονικά παιχνίδια στέκονται μπροστά στον επισκέπτη, σαν να ''πάγωσε'' ο χρόνος τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες πριν, όταν τα ''ουφάδικα'' ήταν τόπος συνάντησης, διασκέδασης κι εκτόνωσης των πιτσιρικάδων της εποχής...

Η αρχική ιδέα ξεκίνησε από το 2008 με σκοπό την αναβίωση των παιδικών μας αναμνήσεων, την πρώτη επαφή με τα video games και την επιθυμία να αποκτήσουμε το δικό μας Arcade Cabinet. Μια ιδέα που δεν έπαψε ποτέ να εξελίσσεται και σύντομα οδήγησε και στη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής Custom Arcades στη Θεσσαλονίκη», αναφέρει στο seleo.gr, o δημιουργός και ιδιοκτήτης της Arcades.gr, Κώστας Χαριτωνίδης και προσθέτει ότι, τo κατάστημά μας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που εξοπλίζει εταιρείες, ξενοδοχεία, ιατρεία, Café-Bar, χώρους αναψυχής και παιδότοπους με θεματικά Αrcades για ψυχαγωγικές και προωθητικές ενέργειες.

Φέρνουμε την εμπειρία του Virtual Pinball πρώτοι στην Ελλάδα, με δεκάδες Interactive Tables απο: Marvel, Star Wars, Walking Dead, South Park αλλά και κλασσικά τραπέζια από τις δεκαετίες 80-90 που όλοι έχουμε αγαπήσει. Επίσης μπορείτε να χαρείτε κλασσικά Arcade Games στις πραγματικές τους διαστάσεις σε Vertical 32″ Monitor όπως, Pac-Man, Donkey Kong, 1942 και εκατοντάδες ακόμα παιχνίδια», τονίζει ο κ.Χαριτωνίδης.

πηγή: newsit.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια