Θεσσαλονίκη: Νέα παρέμβαση δήμου για θέσεις στάθμευσης δικύκλων (φωτο)

Θεσσαλονίκη: Νέα παρέμβαση δήμου για θέσεις στάθμευσης δικύκλων (φωτο)

Μετά από διαβούλευση με τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο πραγματοποιήθηκε σήμερα παρέμβαση στις θέσεις στάθμευσης που βρίσκονται Ερμού με Καρόλου Ντηλ.

Σε νέα παρέμβαση για θέσεις στάθμευσης δικύκλων προχώρησαν σήμερα το πρωί συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Προηγήθηκε διαβούλευση του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας Σωκράτη Δημητριάδη με τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης για τον τρόπο με τον όποιο πρέπει να είναι οι θέσεις.

Ο εξορθολογισμός πραγματοποιήθηκε στις θέσεις στάθμευσης που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Ερμού και Καρόλου Ντηλ. Σύμφωνα με τον κ. Δημητριάδη, τα ειδικά διαχωριστικά πλέον θα είναι διαγώνια, με κλίση 30 μοιρών και όχι κάθετα, προκειμένου να διευκολύνονται οι δικυκλιστές.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει η δημιουργία και των νέων θέσεων στάθμευσης δικύκλων σε διάφορα σημεία του κέντρου, όπως η Παύλου Μελά και η Εθνικής Αμύνης. Στόχος είναι να αυξηθούν σε τουλάχιστον 1.000 οι θέσεις στάθμευσης, που σήμερα ανέρχονται σε 874 (δείτε εδώ).

Πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια