«Σήκωσαν» τραπεζάκια από γνωστά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη

«Σήκωσαν» τραπεζάκια από γνωστά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη

Σε νέα απομάκρυνση τραπεζοκαθισμάτων που αναπτύσσονται παράνομα από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προχώρησε το πρωί η δημοτική αρχή.

Συνεργεία της δημοτικής αστυνομίας και υπηρεσιών του δήμου "σήκωσαν" τραπεζοκαθίσματα από τον πεζόδρομο της Ικτίνου και της Ζεύξιδος, με στόχο την απρόσκοπτη διέλευση και την απόδοση του δημόσιου χώρου στους πολίτες.

"Προχωρήσαμε στην άρση των τραπεζοκαθισμάτων που καταλάμβαναν παράνομα κοινόχρηστο χώρο. Θα κάνουμε ό,τι ορίζει ο νόμος και ό,τι μπορούμε για να βελτιωθεί η καθημερινότητα στη Θεσσαλονίκη. Θα τα τρέξουμε όλα τα θέματα μαζί" δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο εντεταλμένος σύμβουλος, αρμόδιος για τη δημοτική αστυνομία, Δημήτρης Δαγκλής.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα το πρωί Παρασκευής (11/10) συνεργεία της δημοτικής αστυνομίας, συνεπικουρούμενα από την διεύθυνση Τροχαίας, έκοψαν κλήσεις και σήκωσαν παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα από την οδό Πολυτεχνείου στο κέντρο της πόλης

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια