Στη Θεσσαλονίκη ο μεγαλύτερος χώρος ομορφιάς της Β. Ελλάδας

Στη Θεσσαλονίκη ο μεγαλύτερος χώρος ομορφιάς της Β. Ελλάδας

Τις πόρτες του ανοίγει σήμερα την Τρίτη 8 Οκτωβρίου το νέο κατάστημα του ομίλου Sede στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα χώρο 420 τετραγωνικών μέτρων στην Αγίας Σοφίας 40, που αποτελεί το μεγαλύτερο χώρο ομορφιάς σε όλη την Βόρεια Ελλάδας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ομίλου, το νέο κατάστημα θα εξυπηρετεί περισσότερα από 500 άτομα την ημέρα στους άψογους διαμορφωμένους χώρους με υψηλή αισθητική.

sede-02.jpg
sede-02.jpg

Το νέο κατάστημα έχει εξοπλιστεί με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας και από το χώρο αναμονής έως και στα καθίσματα περιποιήσεως, είναι όλα φροντισμένα ώστε ο καθένας να νιώθει άνετα. Ο όμιλος Sede διαθέτει προσωπικό 150 ατόμων, άρτια καταρτισμένο, καθώς ο όμιλος έχει και ακαδημία κομμωτικής, αισθητικής και ονυχοπλαστικής που προετοιμάζει όλους τους επαγγελματίες πριν εισαχθούν στα καταστήματα Sede, για να προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε εσάς.

sede-01.jpg
sede-01.jpgΟ όμιλος Sede δραστηριοποιείται στον χώρο της κόμμωσης και της αισθητικής από το 2011. Το 2015 ο όμιλος έχοντας πλέον 3 καταστήματα, βραβεύτηκε από τον sir Στέλιο Χατζηιωάννου ως η πιο καινοτόμα επιχείρηση της Ελλάδος, λαμβάνοντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ως επιβράβευση αλλά κυρίως αυτή η αναγνώριση έδωσε νέα πνοή στα επιχειρηματικά σχέδια των ανθρώπων που απαρτίζουν την διοίκηση του ομίλου.

sede-03.jpg
sede-03.jpg

Το 2016 ο όμιλος υποδέχτηκε το πρώτο κατάστημα υπό μορφή Franchise και την Τρίτη 8/10 υποδέχεται στην μεγάλη οικογένεια του το 5ο και μεγαλύτερο κατάστημα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια