Θεσσαλονίκη: Έριξε ουσία στο ποτό 30χρονου και τον λήστεψε

Θεσσαλονίκη: Έριξε ουσία στο ποτό 30χρονου και τον λήστεψε

Σε 6 συλλήψεις για περιπτώσεις κλοπών προχώρησε χθες η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών για περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης συνέλαβαν συνολικά έξι (6) άτομα για περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης:

• 18χρονου αλλοδαπού, απογευματινές ώρες χθες (07-10-2019) στο κέντρο της πόλης, ο οποίος με τη μέθοδο της απασχόλησης σε συνεργασία με άγνωστο δράστη, αφαίρεσαν από προσωρινά σταθμευμένο όχημα ημεδαπής την τσάντα της η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της έγγραφα.

Επίσης, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σχηματίστηκαν επιπλέον δέκα (10) δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Δέλτα, Καλαμαριάς, Κορδελιού - Ευόσμου και Λευκού Πύργου.

Αξίζει να σημειωθεί η περίπτωση σχηματισμού δικογραφίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού ο οποίος τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους στο κέντρο της πόλης έριξε σε ποτό 30χρονου ημεδαπού άγνωστη ουσία με αποτέλεσμα να αλλοιωθούν οι αισθήσεις του και έπειτα να αφαιρέσει την τσάντα του, που περιείχε χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα, κινητό τηλέφωνο, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα χρυσό σταυρό.

Οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Πηγή: \typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια