Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα από φωτιά σε τροχόσπιτο

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα από φωτιά σε τροχόσπιτο

Κάηκε ολοσχερώς το τροχόσπιτο που βρισκόταν μέσα σε κάμπινγκ στην Ασπροβάλτα

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα, Τρίτη 8 Οκτωβρίου, το πρωί μετά από φωτιά η οποία ξέσπασε σε τροχόσπιτο το οποίο βρισκόταν μέσα σε κάμπινγκ στην περιοχή της Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης, καθώς μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς η πυροσβεστική βρήκε μέσα στο τροχόσπιτο ένα απανθρακωμένο πτώμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 07:30 το πρωί σε τροχόσπιτο που βρισκόταν μέσα σε κάμπινγκ στην Ασπροβάλτα. Σημειώνεται ότι επί του παρόντος δεν είναι ξεκάθαρο το τι προκάλεσε την πυρκαγιά, από την οποία το τροχόσπιτο κάηκε ολοσχερώς, χωρίς να επεκταθεί στους τριγύρω χώρους.

Σημειώνεται ότι από το φλεγόμενο όχημα είχε προλάβει να βγει ένας άντρας (ο οποίος έχει υποστεί εγκαύματα) και ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια, υποστηρίζοντας ότι μέσα στο τροχόσπιτο βρισκόταν μια γυναίκα.

Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς βρέθηκαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα της Πυροσβεστικής, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά, Μετά την κατάσβεση, ωστόσο, οι πυροσβέστες εντόπισαν μέσα στο τροχόσπιτο ένα απανθρακωμένο πτώμα, το οποίο δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστεί.

* Φωτογραφία αρχείου

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια