Σε 15 ημέρες θα αμφιδρομηθεί η Ίωνος Δραγούμη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σε 15 ημέρες θα αμφιδρομηθεί η Ίωνος Δραγούμη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Άμεσα προχωρά η αμφιδρόμηση της οδού Ίωνος Δραγούμη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να μπει τάξη στο μπάχαλο που επικρατεί στο συγκεκριμένο κομμάτι του κέντρου της πόλης και το οποίο έχει προκληθεί λόγω των εργασιών στον σταθμό Βενιζέλου του μετρό. 

Την απόφαση γνωστοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και βιώσιμης κινητικότητας Σωκράτης Δημητριάδης, στο περιθώριο σύσκεψης στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. 

Σήμερα, ο κ. Δημητριάδης μίλησε στην εκπομπή "Λόγια της Πόλης" για τις προτεραιότητες της αντιδημαρχίας του εξηγώντας πως έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε ότι δρομολογείται η αμφιδρόμηση των οδών Ι. Δραγούμη και Δωδεκανήσου ενώ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη υπάρχει μελέτη για τις οδούς Μάρκου Μπότσαρη και Πέτρου Συνδίκα.

Όπως είπε, η Ίωνος Δραγούμη πρόκειται να αμφιδρομηθεί σε περίπου δύο εβδομάδες από σήμερα, ενώ θα ακολουθήσει τον Νοέμβριο η οδός Δωδεκανήσου.

Επίσης, ο κ. Δημητριάδης ανακοίνωσε τη κατασκευή διαβάσεων πεζών στο ποδηλατόδρομο της Παραλίας.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Λόγια της Πόλης" της TV100, με τη Μαρία Αναγνωστίδου:

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια