Πέντε βραβεία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη διοργάνωση Healthcare Business Awards 2019

Πέντε βραβεία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη διοργάνωση Healthcare Business Awards 2019

Πέντε βραβεία έλαβε το "Νοσοκομείο Παπαγεωργίου" στη διοργάνωση Healthcare Business Awards 2019 για όλες τις υποψηφιότητές του, αποσπώντας τις περισσότερες διακρίσεις μεταξύ των δημόσιων και ιδιωτικών νοσηλευτικών μονάδων στις κατηγορίες της ανάπτυξης, της καινοτομίας, της επικοινωνίας και της ποιότητας υπηρεσιών. Είναι η τρίτη χρονιά που το "Νοσοκομείο Παπαγεωργίου" συμμετέχει στον θεσμό HealthCare Business Awards και τιμάται για επιστημονικές καινοτομίες, επενδυτικές πρωτοβουλίες, κοινωφελείς δράσεις και προγράμματα επικοινωνίας που συνέβαλαν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας. Το 2017 απέσπασε τέσσερα βραβεία και το 2018 επτά.


Τα βραβεία που απονεμήθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου είναι:


1. Χρυσό βραβείο στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο για το ολοκληρωμένο σύστημα τεχνολογίας για γρήγορη ταυτοποίηση μικροοργανισμών στο πλαίσιο ελέγχου και περιορισμού των νοσοκομειακών λοιμώξεων.


2.Χρυσό βραβείο στο Γραφείο Διαχείρισης Προγραμμάτων για τις συνεργασίες για την προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας, τη διατήρηση και ενίσχυση του ανθρώπινου κεφαλαίου και την χρηματοδότηση προηγμένου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού


3.Ασημένιο βραβείο στην Γ΄ Παθολογική Κλινική ΑΠΘ για τον πρωτοποριακό δείκτη υπολογισμού της αγγειακής γήρανσης


4.Ασημένιο βραβείο στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων για την εκστρατεία επικοινωνίας για την ενίσχυση της φήμης του Νοσοκομείου 


5.Χάλκινο βραβείο στην Α’ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, τη Β' Νεογνολογική Κλινική ΑΠΘ- Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και τη Διεύθυνση Ποιοτικού Ελέγχου για τη διασφάλιση ολιστικών υπηρεσιών υποστήριξης της μητρότητας και πατρότητας από το Α έως το Ω.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια