«Ενωμένοι Μακεδόνες»: Γεγονός το πρώτο straight pride στη Θεσσαλονίκη

«Ενωμένοι Μακεδόνες»: Γεγονός το πρώτο straight pride στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι αποκαλούμενοι «Ενωμένοι Μακεδόνες», ενημερώνοντας πως πραγματοποίησαν το πρώτο straight pride στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρουν «ENΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ STRAIGHT PRIDE EINAI ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε η ημέρα στήριξης της Ελληνικής οικογένειας από τους Ενωμένους Μακεδόνες στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά στην ομιλία-εκδήλωση που δόθηκε στην αίθουσα των πολυτέκνων Θεσσαλονίκης τονίστηκαν και αναλύθηκαν τα προβλήματα της υπογεννητικότητας, του δημογραφικού, της οικονομικής κρίσης και του λαθρομεταναστευτικού- ενώ δηλώθηκε ότι ως αντίβαρο στις δράσεις των ΜΚΟ από εδώ και πέρα έμπρακτη στήριξη θα παρέχεται σε επίσημους Ελληνικούς φορείς από τους Ενωμένους Μακεδόνες.

Μετά το πέρας των ομιλιών μοιράστηκαν παιχνίδια και γραφική ύλη σε μικρά παιδιά ενώ μερίδα των παρευρισκομένων στο τέλος της εκδήλωσης μετέβηκε στην πλατεία της Αριστοτέλους και έψαλλε τον εθνικό ύμνο μέσα στην καρδιά της πόλης».

Υπενθυμίζεται πως οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» είχαν επιχειρήσει να κάνουν straight pride και άλλες φορές, αλλά η διοργάνωσή τους ματαιώθηκε έπειτα από αντιδράσεις.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια