Μια… μπουγάτσα για καλό σκοπό

Μια… μπουγάτσα για καλό σκοπό

Το μπουγατσατζίδικο της πόλης της Θεσσαλονίκης, «Μπαντής» γιορτάζει τα 50 χρόνια συνεχούς λειτουργίας διοργανώνει ένα πάρτι αυτή την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, στην οδό Παναγίας Φανερωμένης 33, όπου και βρίσκεται το μαγαζί.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Γιορτάζουμε τα 50 χρόνια συνεχούς λειτουργίας μας και κάνουμε ένα πάρτι με τους φίλους μας για να ενισχύσουμε το έργο του οργανισμού «Nina’s Service Dogs». Θα σας ετοιμάσουμε καινούργιες γεύσεις μπουγάτσας, θα ακούσουμε όμορφες μουσικές, θα γνωριστούμε ή θα ξανασυναντηθούμε!»

Φυσικά θα υπάρχουν και… γευστικές εκπλήξεις! Οι νέες γεύσεις που θα μπορούν να δοκιμάσουν όσοι παραβρεθούν στο μαγαζί την Κυριακή θα είναι η μπουγάτσα με λευκή τρούφα, μπουγάτσα barbacoa, μπουγάτσα mac and cheese, μπουγάτσα banofee και άλλες.

Με τον τρόπο αυτό δίνονται και άλλες ευκαιρίες στα παιδιά και τους ηλικιωμένους που υποστηρίζει με τους Σκύλους Βοηθούς για Συνανθρώπους μας με Ορατές και λιγότερο Ορατές Αναπηρίες, ο Οργανισμός Εκπαίδευσης και παραχώρησης Nina Service Dogs.

Info:

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου

Παναγίας Φανερωμένης 33

Μπουγάτσα Μπαντής

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: e-charity.gr, thessnews.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια