Χωρίς νερό το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέχρι αύριο στις 12:00

Χωρίς νερό το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέχρι αύριο στις 12:00

Σε εξέλιξη τελεί από σήμερα τα μεσάνυχτα, Σάββατο 5/10, η προαναγγελθείσα, από την ΕΥΑΘ, διακοπή νερού η οποία επηρεάζει το μεγαλύτερο τμήμα του κέντρου της Θεσσαλονίκης λόγω των εργασιών σύνδεσης νέου αγωγού ύδρευσης στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου-Εγνατία.

Σκοπός του έργου (διαβάστε ΕΔΩ), είναι να συνδεθούν τα δύο υδραγωγεία (σ.σ. Αλιάκμονα και Αραβησσού), προκειμένου σε ενδεχόμενη μελλοντική βλάβη το κέντρο της πόλης να έχει εναλλακτική υδροδότησης και να μην εξαρτάται αποκλειστικά από την Αραβησσό, όπως εξηγεί η ΕΥΑΘ.

Σε αυτό το πλαίσιο, λόγω των παραπάνω εργασιών, υπάρχει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης που περιλαμβάνει και περικλείεται από τις οδούς Αγγελάκη, Εγνατία, Μοναστηρίου, Αναγεννήσεως, Νέα Δυτική Είσοδος, 26ης Οκτωβρίου, Λ. Νίκης.

Η διακοπή θα τελειώσει στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής, 6 Οκτωβρίου.

"Για τις παραπάνω εργασίες θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών μας", υποστηρίζει η ΕΥΑΘ.

Πηγή: makthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια