Θεσσαλονίκη: Αλλάζει εποχή το ΑΠΘ – Φωτίζονται οι υπαίθριοι χώροι

Θεσσαλονίκη: Αλλάζει εποχή το ΑΠΘ – Φωτίζονται οι υπαίθριοι χώροι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εντός και πέριξ του campus του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, καθώς ξεκινούν εκτεταμένες εργασίες βελτίωσης του ηλεκτροφωτισμού και αισθητικής, ποιοτικής και περιβαλλοντικής αναβάθμισης υπαίθριων αθλητικών- πολιτιστικών χώρων εκδηλώσεων και αναψυχής.

Με έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Μηχανοργάνωσης του ΑΠΘ τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας ενημερώνονται για την υλοποίηση των έργων «Αντικατάσταση ιστών και φωτιστικών στα πάρκα του ΑΠΘ» και «Αναβάθμιση- Εκσυγχρονισμός Επιστημονικού, Πολιτιστικού, Περιβαλλοντικού Πάρκου ΑΠΘ», τα οποία θα επηρεάσουν την κίνηση των οχημάτων εντός της κεντρικής πανεπιστημιούπολης, αλλά και τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης.

Συγκεκριμένα γνωστοποιείται ότι από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, στον χώρο που βρίσκεται δυτικά του κύριου άξονα της πανεπιστημιούπολης -βόρεια είσοδος από Αγ. Δημητρίου με νότια είσοδο Εγνατίας- θα εισέρχονται μόνο οχήματα φοιτητών ΑμεΑ και εργαζομένων, από τις το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

Για την εξυπηρέτηση των φοιτητών, διευκρινίζεται ότι θα διατεθεί ο στεγασμένος χώρος που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου παραπληγικών από την οδό Κ. Μάτση (όπισθεν του ΑΧΕΠΑ), ο οποίος θα παραμένει ανοιχτός από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Παράλληλα τονίζεται πως καταβάλλονται προσπάθειες, για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη απόδοση χρήσης στην πανεπιστημιακή κοινότητα, του ανοιχτού χώρου στάθμευσης 200 θέσεων της οδού 3ης Σεπτεμβρίου.

πηγή: thesstoday.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια