Ανακαλούνται από τον Δ. Θεσσαλονίκης οι άδειες δύο γνωστών κινηματοθέατρων

Ανακαλούνται από τον Δ. Θεσσαλονίκης οι άδειες δύο γνωστών κινηματοθέατρων

Να προχωρήσει στην ανάκληση των αδειών των κινηματοθεάτρων «Αριστοτέλειο» και «Κολοσσαίον», αποφάσισε ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Ο δήμος προχώρησε στην ανάκληση των αδειών τους, λόγω έλλειψης πιστοποιητικού πυροπροστασίας και τροποποίησης των όρων πυρασφάλειας. 

Το θέμα συζητήθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τόσο από μέλη της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης.

Να σημειωθεί πως στη συνεδρίαση έδωσαν το «παρών» και εκπρόσωποι των δύο κινηματοθεάτρων, οι οποίοι τόνισαν πως έχουν καταθέσει ήδη τις σχετικές μελέτες και έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για το πιστοποιητικό πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική.

«Εμείς πήραμε αυτή την απόφαση γιατί δεν τηρούνται τυπικές αλλά και ουσιαστικές προϋποθέσεις, όπως το πιστοποιητικό πυρασφάλειας. Δεν μπορούσαμε να πράξουμε αλλιώς», ανέφερε στο Thestival.gr, o πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιώργος Αβαρλής.

Το θέμα πάντως χαρακτηρίζεται τυπικό και τα δύο κινηματοθέατρα αναμένεται να λάβουν σύντομα τα σχετικά πιστοποιητικά.

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια