Θεσσαλονίκη: Δώρο της VW στον Ζέρβα – Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που του παραχώρησε

Картинки по запросу Δώρο της VW στον Ζέρβα
Картинки по запросу Δώρο της VW στον Ζέρβα

Ένα ηλεκτρικό VW e-Golf παραχώρησε η Kosmocar στον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα. Το ηλεκτρικό πεντάθυρο χάτσμπακ, με αυτονομία σχεδόν 300 χιλιομέτρων και εκπομπή μηδενικών ρύπων κατά την κίνησή του, σύμφωνα με την εταιρία, θα αποδειχθεί το ιδανικό μοντέλο για «πράσινη» μετακίνηση του δήμαρχου στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και έξω από αυτή...

Η παράδοση του νέου e-Golf στον κ. Ζέρβα έγινε κατά την περίοδο λειτουργίας της ΔΕΘ μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο.

«Γνωρίζαμε για την ευαισθησία του νέου δήμαρχου Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία να παραχωρήσουμε στον κ. Ζέρβα ένα e-Golf για τις μετακινήσεις του. Θεωρούμε ότι με τη συγκεκριμένη κίνηση συμβάλλουμε και εμείς ως εταιρεία στη διάδοση μίας πιο οικολογικής αυτοκίνησης μέσα στις μεγαλουπόλεις.

Σημειολογικά, η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε τις ημέρες παρουσίασης στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του ολοκαίνουριου Volkswagen ID.3, του επαναστατικού νέου ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας. Θα είναι μεγάλη μας χαρά σε λίγους μήνες τη θέση του e-Golf να πάρει το νέο ID.3, όταν λανσαριστεί και στην Ελλάδα», τόνισε ο διευθυντής πωλήσεων και marketing της Kosmocar, Θανάσης Κονιστής.

πηγή: newsit.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια