Θεσσαλονίκη: Χωρίς ΟΑΣΘ σήμερα – Ποια λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν

Θεσσαλονίκη: Χωρίς ΟΑΣΘ σήμερα – Ποια λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν

Δρομολόγια μόνο με προσωπικό ασφαλείας

Στη σημερινή 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ συμμετέχει ο ΟΑΣΘ, όπως έχει ανακοινώσει εδώ και μέρες.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη θα κινούνται μόνο με προσωπικό ασφαλείας. Το πρώτο δρομολόγιο θα γίνει από 04:45' και το τελευταίο περίπου στις 23:00, όπως αναφέρεται:

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι, με  απόφαση τον Συνδικάτού Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης και συμμετέχοντας στο κάλεσμα της Γ.Σ.Ε.Ε. Θα πραγματοποιηθεί:

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 2" ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ

Κατά την ημέρα της απεργίας ο Οργανισμός, θα κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Τα δρομολόγια των γραμμών πού θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:45' και το τελευταίο 23:00 'περίπου.

Στον πίνακα που ακολουθεί καταγράφονται οι γραμμές που θα εξυπηρετούνται με προσωπικό ασφαλείας, ο αριθμός λεωφορείων ανά γραμμή και οι ώρες κυκλοφορίας των λεωφορείων κατά γραμμή (πρώτο - τελευταίο δρομολόγιο).

Οι νυκτερινές λεωφορειακές γραμμές τον αεροδρομίου (01 Ν και 1 Ν) θα λειτουργήσούν κανονικά όπως επίσης θα λειτουργήσούν κανονικά και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν Μετακίνηση των Α.με.Α..

Ο Ο.Α.Σ.Θ. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι λόγω της 24ωρης απεργίας Θα παράσχει μερικώς, κατά την ημέρα της απεργίας, τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης μας.

Δείτε στους παρακάτω πίνακες πώς θα γίνονται τα δρομολόγια κατά τη διάρκεια της απεργίας:

oasth_dromologia_apergia_1.png

oasth_dromologia_apergia_2.png

oasth_dromologia_apergia_3.png

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια