Τροχαίο με λεωφορείο ΚΤΕΛ έξω από Θεσσαλονίκη – 10 τραυματίες (VIDEO)

Τροχαίο με λεωφορείο ΚΤΕΛ έξω από Θεσσαλονίκη – 10 τραυματίες (VIDEO)

Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 10 άτομα, έγινε πριν από λίγη ώρα στο δρόμο προς Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, το ατύχημα έγινε στο φανάρι του Αγίου Αθανασίου λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις 12:30. Αναλυτικά, λεωφορείο του ΚΤΕΛ το οποίο κινούνταν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας στο ρεύμα εισόδου προς τη Θεσσαλονίκη, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε σε νησίδα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν ελαφρά 10 άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο.

Σημειώνεται ότι το λεωφορείο του ΚΤΕΛ δεν χτύπησε με άλλα αυτοκίνητα. Αυτή τη στιγμή η κίνηση των οχημάτων στο σημείο γίνεται με κάποια δυσκολία, αλλά επί του παρόντος δεν υπάρχουν αναφορές για μποτιλιάρισμα.

Δείτε το βίντεο επιβάτη του λεωφορείου, ο οποίος αναφέρει τις συνθήκες του ατυχήματος "Τροχαίο με το δρομολόγιο κτελ ακροποταμος-θεσνικη, περάσαμε στο αντίθετο ρεύμα κ ως εκ θαύματος εκείνη τη στιγμή πρίν καρφωθούμε στα κάγκελα δεν περνούσε όχημα ώστε να γίνει μετωπική. Ευτυχώς μερικούς μικροτραυματισμους, η Παναγία ήταν μαζί μας μεγάλη η χάρη της". 

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια