ΠΑΟΚ: Τέλος οι μεταγραφές, πωλούνται παίκτες- Στήριξη σε Φερέιρα, τα... "έψαλλε" στους παίκτες ο Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Τέλος οι μεταγραφές, πωλούνται παίκτες- Στήριξη σε Φερέιρα, τα... "έψαλλε" στους παίκτες ο Σαββίδης

Χθες βράδυ έγινε σύσκεψη υπό τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της πολύωρης ομιλίας του στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλλάς", όπου βρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, επέρριψε αποκλειστικά την ευθύνη στους ποδοσφαιριστές και όχι στον προπονητή. Ήταν ξεκάθαρη η κριτική του απέναντι στους παίκτες, αλλά και η απόλυτη στήριξη του προς το πρόσωπο του Αμπέλ Φερέιρα τον οποίο συνεχίζει να πιστεύει.

Από τα λεγόμενα του Ιβάν Σαββίδη, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι δεν θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Λαμβάνοντας υπόψιν και το Finacial Fair Play, μετά τα χαμένα έσοδα (περίπου 5 εκατ. ευρώ) που θα εξασφάλιζε από την παρουσία στους ομίλους του Europa League, πλέον στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να μιλούν για αγορές παικτών, παρά μόνο για πωλήσεις.

Ως το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος σε πολλές χώρες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν παραχωρήσεις παικτών από το Δικέφαλο. Φυσικά, δεν υπάρχει διάθεση ξεπουλήματος για να αποδομηθεί η ομάδα που έγραψε ιστορία πέρσι, ούτε να χαθεί η συνοχή του ρόστερ.

Στη λίστα υπάρχουν κάποια ονόματα, κυρίως για παίκτες που το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει κάποια κουβέντα με ομάδες του εξωτερικού, με τον ΠΑΟΚ, πλέον, να έχει ανοίξει εκ νέου την συζήτηση πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα μέσα στις επόμενες ημέρες, για να... συνέλθει ο ΠΑΟΚ από το σοκ του πρόωρου και άδοξου τέλους της ευρωπαϊκής πορείας.

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια