Ζέρβας σε Μητσοτάκη: Προσοχή σε ΟΑΣΘ, Μετρό και σταθμό Βενιζέλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζέρβας σε Μητσοτάκη: Προσοχή σε ΟΑΣΘ, Μετρό και σταθμό Βενιζέλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα χρονίζοντα προβλήματα της πόλης όπως ο ΟΑΣΘ,  το κυκλοφοριακό πρόβλημα η ολοκλήρωση του μετρό και 'η επίλυση επιτέλους του θέματος των αρχαίων στο σταθμό Βενιζέλου" ήταν τα κύρια θέματα που έβαλε στο τραπέζι της σύσκεψης με τον πρωθυπουργό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας εξήλθε της σύσκεψης περίπου στις 11.30 και σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε: «Χαίρομαι πολύ που η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα νομίζω ότι και στη διάρκεια της ΔΕΘ θα υπάρξουν και κάποιες σχετικές ανακοινώσεις». Είπε ότι προσωπικά ο ίδιος ως δήμαρχος θα πάρει πρωτοβουλίες στο θέμα του μετρό ούτως ώστε πολύ άμεσα να έχουμε δρομολόγηση της λύσης του θέματος αυτού για να έχουμε μέτρο μέσα σε αυτήν την τετραετία. Ερωτηθείς σχετικά ο δήμαρχος είπε ότι για το σταθμό Βενιζέλου δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή όπως πιστεύεται λύση κοστολογημένη αρά εμείς πρέπει να βρούμε εφαρμόσιμη λύση ώστε σε δεύτερο στάδιο δηλαδή το 2023 ή οπότε να έχουμε λειτουργία και του συγκεκριμένου σταθμού.

Προανήγγειλε ότι μέσα στον Σεπτέμβρη θα αναλάβει πρωτοβουλία για να βρεθούν όλοι οι φορείς μαζί ώστε με πλήρη διαφάνεια αλλά και δυνατότητα εφαρμογής των λεγόμενων να έχουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Ο κ. Ζέρβας έδωσε έμφαση και στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων ενώ έθεσε και θέματα ασφάλειας στην πόλη.

Δείτε το βίντεο του TyposThes.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια