Θεσσαλονίκη: Έρχεται γνωστή αλυσίδα καφέ – Ανοίγει πύλες με δωρεάν καφέ

Θεσσαλονίκη: Έρχεται γνωστή αλυσίδα καφέ – Ανοίγει πύλες με δωρεάν καφέ

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων «The Εspressonist» ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα είναι συνολικά το δέκατο ανά την Βόρεια Ελλάδα όπου και δραστηριοποιείται.

Όπως αναφέρει η εταιρεία: «Την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, η αλυσίδα καταστημάτων «The Εspressonist coffee company» θα ανοίξει το 10ο κατάστημά της στην Β. Ελλάδα. Η Θεσσαλονίκη αποτελεί τον επόμενο σταθμό του πλάνου ανάπτυξής της καθώς η ελληνική αλυσίδα που πρεσβεύει τον ποιοτικό καφέ ετοιμάζεται να ανοίξει το δέκατο κατάστημά της στην Δελφών 138, ενώ έπονται άλλα 2 καταστήματα μέσα στο φθινόπωρο.

Η «The Εspressonist coffee company» άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Ξάνθη το 2011, όπου πολύ σύντομα κέρδισε την αγάπη του κοινού με το μοναδικό χαρμάνι που δημιουργείται αποκλειστικά από την έμπειρη ομάδα δοκιμαστών της εταιρείας με ανάμειξη διαφόρων ποικιλιών καφέ αλλά και με την επιμονή και συνέπεια που επιδεικνύουν όλοι οι συνεργάτες και οι Coffee Specialists του brand.

espressonist1.jpg
espressonist1.jpg

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, επί της οδού Δελφών 138 (και Πέτρου Συνδίκα γωνία) θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος όπου θα προσφέρεται δωρεάν καφές σε όλους τους παρευρισκόμενους. Οι λάτρεις του καφέ θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από τον καλύτερο καφέ αλλά και να απολαύσουν λαχταριστά σνακ και φρέσκους οργανικούς χυμούς της προτίμησής τους».

THE ESPRESSONIST

  • Opening: Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου
  • Οδός: Δελφών 138

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια