ΔΩΡΕΑΝ: Μουσική πανδαισία απόψε στο πανέμορφο Παλατάκι!

ΔΩΡΕΑΝ: Μουσική πανδαισία απόψε στο πανέμορφο Παλατάκι!

Οι «Μουσικές μετακινήσεις: From Yerushalayim to Saloniki – madre de Israel» είναι ένα μουσικό πρόγραμμα με έργα κλασικά και σύγχρονες διασκευές, που αναδεικνύουν το θέμα των μετακινήσεων μουσικών από τον χώρο που έχουν καθιερωθεί σε άλλες μουσικές δομές και σχήματα. Κινήσεις που ενσωματώνουν αυτό που υπάρχει στο πέρασμα του χρόνου και τόπου.

ΔΩΡΕΑΝ: Μουσική πανδαισία απόψε στο πανέμορφο Παλατάκι!, φωτογραφία-1

Απόψε το βράδυ, στο Κυβερνείο της Καλαμαριάς, στο πλαίσιο του Παρά θιν’ αλός 2019, οι μουσικοί μας καλούν να «στροβιλιστούμε» μαζί τους με ελεύθερη είσοδο!«Μετακινούμενοι μαζί μας παρά θιν αλός, για μία συναυλία/μουσική παράσταση, συμμετέχετε και εσείς σε μια μουσική μετακίνηση». 

Η ιδέα της παράστασης ξεκίνησε το 2016 στους Βυζαντινούς Νερόμυλους της Πολίχνης: όπως το νερό παρασύρει στο πέρασμα του και μετακινεί σε άλλο τόπο, με τη δύναμή του, ό,τι συναντά, μετατρέποντάς το με στροβιλισμούς σε ενέργεια, έτσι και οι μουσικές μετακινήσεις ενσωματώνουν διαφορετικά σημαίνοντα είδη και φόρμες σε ένα νέο ενεργειακό σύμπαν που όλοι καλούμαστε να απολαύσουμε.

Διευθύνει ο Κωστής Παπάζογλου ενώ μεσόφωνος είναι η Αγγελική Καθαρίου.

*Τετάρτη 28 Αυγούστου, Κυβερνείο Καλαμαριά, στις 21.00, είσοδος ελεύθερη, facebook event

πηγή: parallaximag.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια