Βάσεις - Αριστούχος Ιατρικής Θεσσαλονίκης: «Φοιτητής και ποδοσφαιριστής»

Βάσεις - Αριστούχος Ιατρικής Θεσσαλονίκης: «Φοιτητής και ποδοσφαιριστής»

Με 19.033 μόρια, ο Βασίλης Στριάγκας, απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, εισάγεται και μάλιστα σε πολύ καλή σειρά στην πρώτη του επιλογή, την Ιατρική Θεσσαλονίκης.

«Οι δύο τελευταίες, ήταν ζόρικες χρονιές και ειλικρινά δεν θα ήθελα να ξαναζήσω την εμπειρία των πανελλαδικών εξετάσεων», λέει στο ethnos.gr και συνιστά στους μαθητές που τώρα θα πάνε Γ΄ Λυκείου, να έχουν «επιμονή στον στόχο και υπομονή μέχρι το καλοκαίρι».

Τον περασμένο χειμώνα, άφησε τις προπονήσεις στην ομάδα ποδοσφαίρου του Μέντεκα Καλαμαριάς, όπου παίζει ως αμυντικό χαφ και πριν λίγες μέρες δέχτηκε τηλεφώνημα από τον προπονητή του να επιστρέψει, κάτι που έκανε με μεγάλη χαρά.

basilis_striagkas.jpg
basilis_striagkas.jpg

Για το άμεσο μέλλον ονειρεύεται να γίνει ένας καλός φοιτητής και ποδοσφαιριστής

Όσο για την ειδικότητα, «σκέφτομαι την παιδιατρική σε πρώτη φάση, αλλά μέσα στη σχολή, θα αποφασίσω. Ίσως στην πορεία, αλλάξω», αναφέρει στο ethnos.gr

Ο Βασίλης Στριάγκας, έγραψε 19,6 στην Φυσική και στην Χημεία, 18,9 στη Νεοελληνική Λογοτεχνία και 18,3 στην Βιολογία και επισημαίνει ότι αν και ήταν σίγουρος πως θα καταφέρει να μπει στην Ιατρική, χθες βράδυ κοιμήθηκε αργά από το άγχος του.

«Επέλεξα να σπουδάσω στη Θεσσαλονίκη, επειδή δεν ήθελα να επιβαρύνω τους δικούς μου. Ήξερα πως θα με έστελναν και αλλού, αλλά θα ζορίζονταν με τα έξοδα. Η Ιατρική είναι ένας κλάδος που μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί πιστεύω ότι είναι σπουδαίο να βοηθάς τους ανθρώπους, κυρίως αυτούς που έχουν πρόβλημα υγείας. Θέλω να είμαι ένας χρήσιμος γιατρός», μας λέει.

Το καλοκαίρι πέρασε για τον Βασίλη Στριάγκα, με διακοπές - «παρέα αγοριών από το σχολείο» - στην Ίο, αλλά και ξεκούραση στη Νέα Ζίχνη Σερρών και ήδη ξεκίνησε γυμναστήριο, «για να χάσω κάποια παραπανίσια κιλά που μου κόστισε η αποχή από τις προπονήσεις»

Πηγή: ethnos.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια