Θεσσαλονίκη: Μετανάστες έκαναν μπλόκο σε αμαξοστοιχία

Θεσσαλονίκη: Μετανάστες έκαναν μπλόκο σε αμαξοστοιχία

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Υποστήριξης Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας- Θράκης, Χρήστος Τούρτας, «οι αλλοδαποί συγκεντρώθηκαν στις 08:30 το πρωί, όταν η εμπορική αμαξοστοιχία 80502 από Αθήνα έμπαινε στον Σταθμό Διαλογής και δεν επέτρεπαν να φτάσει στον τελικό προορισμό της. Ωστόσο, ο μηχανοδηγός κατάφερε με σφυρίγματα και υπομονή να συνεχίσει και το τρένο έφτασε στον σταθμό. Εκτιμήσαμε ότι ήταν περίπου 100-130 άτομα».

Οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ ενημέρωσαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις. Κάποιοι αλλοδαποί παρέμεναν στα πλάγια των σιδηροδρομικών γραμμών του σταθμού μέχρι πριν από λίγη ώρα (10:15 πμ).

«Οι αλλοδαποί καθημερινά συγκεντρώνονται πέριξ του Σταθμού. Αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία» σημείωσε ο κ.Τούρτας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι περισσότεροι από τους αλλοδαπούς αποχώρησαν μετά την άφιξη των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ ορισμένοι, που δεν διέθεταν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα, παρελήφθησαν για έλεγχο από αστυνομικούς.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ, newsbomb.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια