Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Δάσους

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Δάσους

Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα είναι εκεί για μια μοναδική συναυλία στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας της, που φέρει τον τίτλο του νέου της τραγουδιού «Κάπου σε έχω ξαναδεί», σε στίχους και μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μέσα από το τραγούδια της επιδιώκει την επικοινωνία και την ανταλλαγή αισθημάτων, τη χαρά και τη συνύπαρξη. Προσκαλεί το κοινό της να μοιραστούν τις ομοιότητες και να ανακαλύψουν τις διαφορές τους.

Κι αν ακόμη δεν έχουμε ξανασυναντηθεί, η μελωδική φωνή της και η μουσική των τραγουδιών της θα μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές και την ευκαιρία να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις.

Στις συναυλίες θα μοιραστούμε εμπειρίες, θα νοσταλγήσουμε, θα χαρούμε, θα γλεντήσουμε µε αφορμή τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελεωνόρα Ζουγανέλη αλλά και άλλες ξεχωριστές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού που μεταφέρει ερμηνεύοντας πάντα µε το προσωπικό της στίγμα.

Παρέα της στη σκηνή θα βρεθεί ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Μαζί θα πουν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Γιάννη που έγραψε µέσα στα χρόνια, και για άλλους καλλιτέχνες, µα και για την ίδια την Ελεωνόρα αλλά και τραγούδια που αναζητούν να ζωντανέψουν µέσα και από την δικιά σας φωνή.

Αυτό το καλοκαίρι θα γίνουμε όλοι ένα και θα αντιληφθούμε, πως µάλλον όλοι τελικά, κάπου έχουμε ξανασυναντηθεί…

Συντελεστές:
Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Νίκος Γαρουφαλάκης.
Μαζί της επί σκηνής: Μιχάλης Ασίκης / πλήκτρα, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας / κιθάρες, Μανώλης Καλπάκης / μπουζούκι, Μιχάλης Καπηλίδης / τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου / ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος / μπάσο.
Επιμέλεια προγράμματος: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Ηχοληψία: Μπράιαν Κουν / Δημήτρης Σαμαράς
Φώτα / Σχεδιασμός φώτων: Σπύρος Κουρκουμέλης

πηγή: thesout.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια