Ζέρβας: Να νιώσει η Θεσσαλονίκη ότι ξεκινάει κάτι καινούργιο (VIDEO)

Ζέρβας: Να νιώσει η Θεσσαλονίκη ότι ξεκινάει κάτι καινούργιο (VIDEO)

Στο Open μίλησε σήμερα το πρωί λίγες ώρες πριν από την ορκωμοσία του ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όπως τόνισε ο κ. Ζέρβας η σημερινή ορκωμοσία θα είναι ανοιχτή παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών.

Σκοπός του όπως ανέφερε μεταξύ άλλων είναι ο κόσμος που θα παραστεί να νιώσει ότι ξεκινάει κάτι καινούριο και ότι η νέα διοίκηση του Δήμου θα βρίσκεται κοντά του.

«Η σημερινή εκδήλωση της ορκωμοσίας της νέας διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης θα είναι ανοιχτή. Έγινε η πρόσκληση με τους κανόνες εθιμοτυπίας και θα χαρώ πάρα πολύ με την παρουσία του υπουργού Εσωτερικών καθώς και πολλών συναδέλφων δημάρχων. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα οι δήμαρχοι του δήμου της Θεσσαλονίκης να είναι δίπλα μας αυτές τις ώρες. Πέραν αυτού, θα υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που θα θέλει να νιώσει ότι ξεκινάει κάτι καινούργιο, ότι υπάρχει μία καινούργια διοίκηση και ένα νέο δημοτικό συμβούλιο το οποίο θα βρίσκεται κοντά σε αυτούς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

Δείτε στο παρακάτω video όλη τη συνέντευξη του νέου δημάρχου της πόλης:

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια