Κωνσταντίνος Ζέρβας: Η δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης για τον ΠΑΟΚ

Κωνσταντίνος Ζέρβας: Η δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης για τον ΠΑΟΚ

Κωνσταντίνος Ζέρβας: Τι είπε για το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Κωνσταντίνος Ζέρβας: Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανέφερε τα εξής στην κάμερα του PAOK TV για το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας: «Το ξεκίνημα έχει γίνει εδώ και χρόνια με τον ΠΑΟΚ να είναι πρωταγωνιστής. Ερχόμαστε από ένα αήττητο πρωτάθλημα και νταμπλ, είμαστε αισιόδοξοι. Περιμένω καλή απόδοση, που θα φέρνει τον κόσμο στα γήπεδο και να είναι καμάρι για τη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω την άνοιξη να έχουμε χαρές και σημαίες στο δημαρχείο, πολλές σημαίες. Να έχουμε μέσα στη θητεία μου και τη νέα Τούμπα!».

Το σχέδιο για τη Νέα Τούμπα

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει το νέο γήπεδο του συλλόγου να είναι στα πρότυπα των μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού.  Όπως αναφέρει η LiveSport, ο Ιβάν Σαββίδης θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία αρχιτεκτονικά γραφεία, ποιο θα είναι αυτό που θα αναλάβει τον εξωτερικό σχεδιασμό του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη κράτησαν πίσω τις διαδικασίες, με την ανάθεση να αναμένεται να γίνει τον Οκτώβρη.

Ταυτόχρονα με αυτό αναμένεται να ξεκινήσουν και οι διαβουλεύσεις με τους τοπικούς φορείς για τα χαρακτηριστικά που θα έχει, με στόχο να είναι φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά και τους κατοίκους τις περιοχής, όπως συμβαίνει με τα μεγάλα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Αν όλα προχωρήσουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υπολογίζουν πως τον Δεκέμβρη θα κατατεθεί η πλήρης φάκελος της νέας Τούμπας, ενώ η τελική έγκριση από τα κρατικά όργανα αναμένεται ως τον Απρίλη σε μορφή προεδρικού διατάγματος.

Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να βγουν οι άδειες κατεδάφισης και ανέγερσης του νέου γηπέδου, που αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα σε δύο χρόνια, δηλαδή το καλοκαίρι του 2022.

πηγή: pagenews.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια