ΠΑΟΚ: Στήριξη... διαρκείας από τον Γ.Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Στήριξη... διαρκείας από τον Γ.Σαββίδη

Λειτουργώντας ως οικογένεια, ο Γιώργος Σαββίδης δίνει το παράδειγμα, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας στα άλλα τμήματα του ΠΑΟΚ

Θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα τον σύλλογο, ο γιος του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, θα προχωρήσει στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας σε μπάσκετ και βόλεϊ ανδρών. 

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει εκφράσει την επιθυμία να βρίσκεται με πράξεις στο πλευρό τους και γι΄αυτό θα προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας, θέλοντας με τη σειρά του να συνδράμει στην προσπάθεια που γίνεται και στα δύο τμήματα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κάνει μέσα στη σεζόν και την εμφάνισή του στα παιχνίδια του PAOK Sports Arena, καθώς και στο παρελθόν παρακολούθησε ουκ ολίγες φορές παιχνίδια μπάσκετ και βόλεϊ δια ζώσης.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Γιώργος Σαββίδης στέλνει στην ουσία και ένα μήνυμα συσπείρωσης προς την οικογένεια του ΠΑΟΚ, με την δική του κίνηση να αποτελεί το παράδειγμα για τους «ασπρόμαυρους».

πηγή: sdna.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια