Κατερίνη: Πνίγηκε 22χρονος μία μέρα μετά την «απεργία» των ναυαγοσωστών

Κατερίνη: Πνίγηκε 22χρονος μία μέρα μετά την «απεργία» των ναυαγοσωστών

Ένας  22χρονος έχασε την ζωή του από πνιγμό το μεσημέρι της Πέμπτης, στην Ολυμπιακή Ακτή της Πιερίας, κοντά στον άδειο πύργο του ναυαγοσώστη.

Το περιστατικό σημειώθηκε μία ημέρα μετά την απόσυρση από τα καθήκοντά τους των ναυαγοσωστών του δήμου, καθώς όπως αναφέρουν η τοπική αυτοδιοίκηση δεν ήταν συνεπής στην καταβολή των οικονομικών υποχρεώσεών της απέναντί τους.

Ο νεαρός έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και όπως ανέφεραν εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου στο ethnos.gr, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ταυτοποίησης της σορού του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία που ανέλαβε τη ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών του Δήμου Κατερίνης, η αποχή των ναυαγοσωστών από τα καθήκοντά τους ξεκίνησε από την Τετάρτη 21 Αυγούστου. Σημειώνει ακόμα ότι οι ναυαγοσώστες θα επιστρέψουν πάλι στους πύργους τους και στις ακτές της περιοχής, μόλις ο Δήμος Κατερίνης καλύψει τις οφειλές του. 

Το ethnos.gr επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Τάσο Παπαζήση, ο οποίος εκτελεί προσωρινά χρέη δημάρχου Κατερίνης -ο εκλεγμένος και μέχρι πρότινος δήμαρχος, Σάββας Χιονίδης εξελέγη βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του-, αλλά δεν απάντησε στις κλήσεις.

πηγή: ethnos.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια