Ξεκίνησε η τακτική λεωφορειακή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη

Ξεκίνησε η τακτική λεωφορειακή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη

Η Σμύρνη έρχεται ακόμη πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη. Ταξιδιωτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης εγκαινίασε τακτική λεωφορειακή γραμμή με προορισμό της Σμύρνη. Το δρομολόγιο εκτελείται δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή και Κυριακή και αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 17:00.

Όπως γράφει η γνωστή ταξιδιωτική σελίδα του Facebook, Omorfa Taxidia, τη γραμμή δρομολόγησε το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Crazy Holidays, σε συνεργασία με τουρκικό τουριστικό γραφείο. Το Crazy Holidays ειδικεύεται εδώ και χρόνια στη δρομολόγηση διεθνών λεωφορειακών γραμμών εκτελώντας τακτικά δρομολόγια προς Κωνσταντινούπολη (τρεις φορές την ημέρα), την Προύσα και άλλες πόλεις των Βαλκανίων με ένα πρόγραμμα που συνεχώς διευρύνεται. Το λεωφορείο που ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη για Σμύρνη, παίρνει επίσης κόσμο από Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

Τα δρομολόγια εκτελούνται με άνετα σύγχρονα λεωφορεία που διαθέτουν τηλεόραση σε κάθε θέση και πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ στους επιβάτες προφέρονται καφές αναψυκτικά και σνακ.

Πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια