Χωρίς νερό το κέντρο και άλλες 3 περιοχές στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς νερό το κέντρο και άλλες 3 περιοχές στη Θεσσαλονίκη

Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ - Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση

Χωρίς νερό έχουν μείνει αυτή την ώρα τέσσερις περιοχές της Θεσσαλονίκης, καθώς έχουν προκύψει έκτακτα προβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά:

Διακοπή υπάρχει στο κέντρο της πόλης, λόγω προβλήματος επί των οδών Κασσάνδρου και Αγίας Σοφίας, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος επί της οδού Πτολεμαΐδος 7, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Διακοπή υπάρχει και στη Μενεμένη, λόγω προβλήματος επί των οδών Μοναστηρίου και Βυζαντίου, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 10:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Καλαμαριά, λόγω προβλήματος επί των οδών Ευριπίδου και Κηφισιάς, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.

πηγή: typοsthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια