Πικ Νικ Urban Festival 2019 στη Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης

Πικ Νικ Urban Festival 2019 στη Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης

Το  μεγαλύτερο αστικό γεγονός του καλοκαιριού το Πικ Νικ Urban Festival έρχεται και φέτος στο χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 27 έως την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2019.

Συναυλίες κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, ταινίες επιλεγμένες για το πιο πρωτότυπο θερινό σινεμά της πόλης αλλά και ταινίες μικρού μήκους από σημαντικά κινηματογραφικά φεστιβάλ. Ίσως η πιο όμορφη ανάμνηση του καλοκαιριού για όσους το παρακολουθούν και ειδικά φέτος που γίνεται λίγο πριν το τέλος του Αυγούστου.

Καλαθάκια με σνακ, καρεκλάκια και καρό τραπεζομάντηλα θα δώσουν και φέτος το παρόν δυναμικά, κάνοντας αυτό το τριήμερο αξέχαστο ενώ  θα δώσουν σε αυτό τον σημαντικό ιστορικό χώρο, μια εντελώς διαφορετική πνοή ζωής, αναστρέφοντας για λίγο τον χαρακτήρα του.

Το φεστιβάλ είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, ώστε να αναδεικνύει τον ιστορικό χαρακτήρα του μνημείου, ενώ ταυτόχρονα το μετατρέπει σε πόλο έλξης για χιλιάδες ανθρώπους, ντόπιους αλλά και επισκέπτες.

Λίγο πριν την επιστροφή στην καθημερινότητα της πόλης ας δώσουμε όλοι μαζί ραντεβού στο χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς για να ζήσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο!

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Ημέρες & Ώρες

Τρ 27/08
Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης
Φιλίππου, Θεσσαλονίκη
Τε 28/08
Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης
Φιλίππου, Θεσσαλονίκη
Πε 29/08
Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης
Φιλίππου, Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες

Ρωμαική Αγορά
Φιλίππου 37, Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη

Πικ Νικ Urban Festival 2019
Τρίτη 27, τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

πηγή: thessalonikiguide.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια