Ο Ζέρβας θα εκπροσωπήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης στο νέο ΔΣ του ΟΑΣΘ

Ο Ζέρβας θα εκπροσωπήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης στο νέο ΔΣ του ΟΑΣΘ

Με την αλλαγή της διοίκησης, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας θα εκπροσωπήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ.

Ο εκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας θα αποτελέσει τον εκπρόσωπο του κεντρικού δήμου στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ, το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα (δείτε εδώ).

Με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης στον δήμο, ο κ. Ζέρβας θα εκπροσωπήσει ο ίδιος ως μέλος του ΔΣ τον δήμο Θεσσαλονίκης στον ΟΑΣΘ.
Πρόκειται για μια κίνηση του νέου δημάρχου, η οποία είχε εξαγγελθεί και προεκλογικά, προκειμένου ο κ.Ζέρβας να στείλει το μήνυμα πως οι αστικές συγκοινωνίες είναι ψηλά στην πολιτική ατζέντα του.

Να σημειωθεί πως στα μέλη συμπεριλήφθηκε στη σημερινή ανακοίνωση της κυβέρνησης ως εκπρόσωπος του δήμου Θεσσαλονίκης η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Καλυψώ Γούλα, η οποία φερόταν να συμμετέχει ακόμη στο απερχόμενο ΔΣ του ΟΑΣΘ, δεδομένου ότι δεν είχε εκδοθεί ΦΕΚ αντικατάστασής της.

Πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια