Το εντυπωσιακό ιστιοφόρο «Sea Cloud» έδεσε στη Θεσσαλονίκη

Το εντυπωσιακό ιστιοφόρο «Sea Cloud» έδεσε στη Θεσσαλονίκη

Με πολύωρη εκδρομή στη Βεργίνα, από νωρίς το πρωί, ολοκληρώνουν την κρουαζιέρα τους με το ιστιοφόρο «Sea Cloud», οι 61 από τους συνολικά 62 επιβάτες του- κυρίως Αμερικανοί. Το ιστιοφόρο «έδεσε» στις 7 σήμερα το πρωί, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, προερχόμενο από τη Σκιάθο, όπου και θα επιστρέψει σήμερα το απόγευμα.

Το «Sea Cloud», όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στέλεχος του ναυτικού πρακτορείου Β.Χ Καμπάκης, θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στις 6 το απόγευμα, με τους νέους του επιβάτες (63 σε αριθμό), κυρίως Γερμανούς, αλλά και τον έναν εκ των Αμερικανών τουριστών, που επέλεξε να κάνει την ίδια κρουαζιέρα για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Στο συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο επιβαίνουν 61 άτομα πλήρωμα και σύμφωνα με το στέλεχος του ναυτικού πρακτορείου, το «Sea Cloud» είναι από τα ελάχιστα κρουαζιερόπλοια που χρησιμοποίησαν σήμερα το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ως «home porting».

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια