Τέλος εποχής για το COO καφέ μπαρ – Κλείνει μετά 10 χρόνια

Τέλος εποχής για το COO καφέ μπαρ – Κλείνει μετά 10 χρόνια

Πιο φτωχή μένει η νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη

Τέλος εποχής για τη νυχτερινή διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη καθώς μετά από 10 χρόνια κλείνει ένα από τα κορυφαία μαγαζιά των τελευταίων ετών.

Ο λόγος το COO καφέ – μπαρ στην περιοχή της Βαλαωρίτου, το οποίο ανακοίνωσε πως αποχαιρετά τους θαμώνες του για τελευταία φορά απόψε το βράδυ Σαββάτου (3/8). 

Όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες στο Facebook: «Το 2009 μια παρέα εγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη. Η Φωτεινή , η Σοφία, ο Αποστολής και ο Ροδόλφος ξεκίνησαν να χτίζουν κάτι που εν αγνοία τους θα καθόριζε τα επόμενα 10 χρόνια της ζωής τους. Χωρίς εμπειρία, αλλά με αισιοδοξία και διάθεση το ολοκλήρωσαν. 10 χρόνια μετά με χαρά μπορούμε να πούμε πως καταφέραμε περισσότερα από όσα ελπίζαμε. Ανεβαίνοντας το βουνό της κρίσης και κερδίζοντας το απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης περάσαμε 9 χρόνια δύσκολα αλλά ονειρικά. Ήρθε η ώρα όμως το Coo, να ξεκουραστεί Και να κάνει το τελευταίο του πάρτυ, μέχρι το επόμενο. Σάββατο στις 22:00 μέχρι πρωίας. Θελουμε να ευχαριστήσουμε με όλη μας την καρδιά οσους δούλεψαν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια και όλους όσους το στηριξαν και το αγαπησαν».

Στην είδηση του κλεισίματος αντέδρασαν με συγκινητικά μηνύματα δεκάδες από τους θαμώνες του καταστήματος.

πηγή:typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια