Στη Χαλκιδική για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Ζόραν Ζάεφ

Στη Χαλκιδική για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Ζόραν Ζάεφ

Στη Χαλκιδική βρίσκεται ο Ζόραν Ζάεφ για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας παραθερίζει μαζί με την οικογένειά του στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής λίγες ώρες μετά τον εορτασμό της εθνικής επετείου για την εξέγερση του Ίλιντεν στα Σκόπια.

Την επιθυμία του να γεμίσει τις μπαταρίες του με τη γυναίκα του και τα παιδιά του είχε εκφράσει πριν από λίγες βδομάδες και κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι «Klan», εκφράνοντας παράλληλα την επιθυμία του να συναντηθεί «με τον φίλο του», όπως έχει χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ζάεφ, πέρα από κάποιες σύντομες αποδράσεις, δεν μπόρεσε να έρθει τα τελευταία δύο χρόνια για διακοπές στη Χαλκιδική.

Σημειώνεται ότι ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθούν ιδιωτικά στη Χαλκιδική άφησαν Γιάννης Μπουτάρης και Ζόραν Ζάεφ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρώτου στα Σκόπια την προηγούμενη Παρασκευή.

Εξόρμηση-αστραπή στη Χαλκιδική είχε κάνει ο Ζόραν Ζάεφ πέρυσι, όπου διέμεινε για ένα Σαββατοκύριακο σε γνωστό ξενοδοχείο στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας διατηρεί εδώ και χρόνια εξοχική κατοικία στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

πηγή:thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια