Η κηδεία του Γιώργου Ποζίδη υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Η κηδεία του Γιώργου Ποζίδη υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης έχασε τη ζωή του από καρδιακή ανακοπή

Δεκάδες φίλοι του αθλητή, Γιώργου Μποζίδη συνευρέθηκαν στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας για να του πουν με τη σειρά τους το τελευταίο αντίο.

Η κηδεία του Γιώργου Ποζίδη υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ), φωτογραφία-1

Αρκετοί αθλητές βρέθηκαν δίπλα στον πρωταθλητή, ενώ αρκετές ήταν και οι παρουσίες από άτομα του καλλιτεχνικού χώρου. Στην κηδεία παρευρέθηκαν ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντώνης Ρέμος, ο Πάνος Κιάμος και ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Επιπλέον, άξιο αναφοράς είναι τα δεκάδες στεφάνια προς τιμήν του και ο κόσμος που ήρθε από τους συλλόγους των ποντίων και τα διοικητικά μέλη τους.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Μετά την τελετή της ταφής, στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως του Κυρίου, η οικογένεια θα παραθέσει γεύμα για τους συγγενείς και τους φίλους στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης. Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης η οικογένεια έχει διαθέσει λεωφορεία τα οποία βρίσκονται στον Ιερό Ναό.

Η κηδεία του Γιώργου Ποζίδη υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ), φωτογραφία-2 Η κηδεία του Γιώργου Ποζίδη υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ), φωτογραφία-3 Η κηδεία του Γιώργου Ποζίδη υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ), φωτογραφία-4
Η κηδεία του Γιώργου Ποζίδη υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ), φωτογραφία-5

πηγή: life-events.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια