Η νύχτα που η Θεσσαλονίκη απόλαυσε σινεμά μέσα στο νερό!

Η νύχτα που η Θεσσαλονίκη απόλαυσε σινεμά μέσα στο νερό!

500 και πλέον άτομα βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Αυγούστου, την Πέμπτη πρώτη του μήνα, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών, για το νυχτερινό μπάνιο με ταυτόχρονη προβολή ταινίας.

Είτε καθήμενοι στις θέσεις τους, είτε μέσα από την πισίνα βασταζόμενοι από το πεζούλι ή τα διαχωριστικά των  διαδρομών, ενώ κάποιοι άλλοι -μικροί και μεγάλοι- παραδίπλα απολάμβαναν τις νυχτερινές βουτιές του, απόλαυσαν τη στιγμή με ελεύθερη είσοδο.

Ενταγμένη στο κλίμα και η ταινία που προβλήθηκε, «Κολύμπα, ή αλλιώς βυθίσου», του Ζιλ Λελούς, μια δροσερή κωμωδία με κυρίαρχο το υγρό στοιχείο-κολυμβητήριο (παραγωγή του 2018, Γαλλία/Βέλγιο, με τους Ματιέ Αμαλρίκ, Γκιγιόμ Κανέ, Μπενουά Πελβούρντ).

Ήταν το πρώτο πιλοτικό βήμα που επιχείρησε ο δήμος, το οποίο στέφθηκε με επιτυχία καθώς το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών κατακλύστηκε από εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους.

Να σημειωθεί ότι η χθεσινή εκδήλωση Midnight Swim ήρθε ως συνέχεια των εκδηλώσεων που ξεκίνησαν πρόπερσι με τις μοναδικές φεγγαρόλουστες βουτιές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών στα τέλη του Αυγούστου.

Εκεί, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, δίπλα στο περιαστικό δάσος του Σέιχ-Σου, και υπό τους ήχους του σαξόφωνου, οι λάτρεις του υγρού στοιχείου αποχαιρετούν το καλοκαίρι, με μια τέτοια εκδήλωση να ετοιμάζεται ήδη από την ΚΕΥΝΣ.

Δείτε τις εικόνες:


Πηγή: parallaximag.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια