Θεσσαλονίκη: Πήρε σύνταξη το 2009 και τώρα του λένε πως έγινε… λάθος!

Θεσσαλονίκη: Πήρε σύνταξη το 2009 και τώρα του λένε πως έγινε… λάθος!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, με έναν άντρα να παίρνει πρόωρη σύνταξη τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις το 2009 και 10 χρόνια μετά να μαθαίνει ότι έγινε λάθος και η σύνταξη κόβεται.

Όπως έγινε γνωστό από ρεπορτάζ του ΑΝΤ-1 για την εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί": Το 2009 έχοντας όλες τις προϋποθέσεις βγήκε σε πρόωρη σύνταξη στα 50 του χρόνια, με ένα ανήλικο παιδί, κάνοντας χρήση του νόμου περί ισότητας φύλων.

Πήρε κανονικά τη σύνταξή του για δέκα χρόνια μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, όταν του ήρθε ένα χαρτί που τον ενημέρωνε πως η σύνταξη κόβεται, γιατί δεν θα έπρεπε να λαμβάνει τη συγκεκριμένη σύνταξη.

Μάλιστα, η απόφαση βγήκε τον Ιούλιο του 2018, ωστόσο, τώρα του κοινοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να φοβάται το ενδεχόμενο να του ζητήσουν πίσω τις συντάξεις του τελευταίου έτους.

Όπως ανέφερε ο κύριος του περιστατικού, είχε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και του έδωσαν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, του αφαίρεσαν την επαγγελματική άδεια για να μην μπορεί να εργαστεί και πέρασε από εξαμελή επιτροπή η οποία ενέκρινε την επικουρική σύνταξη.

Πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια