Μπλε νερό τρέχει από τις βρύσες σε σπίτια και επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη

Μπλε νερό τρέχει από τις βρύσες σε σπίτια και επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη

Σοκαρισμένοι ήταν κάτοικοι και επιχειρηματίες του Ευόσμου Θεσσαλονίκης όταν χθες είδαν από τις βρύσες τους να τρέχει νερό χρώματος μπλε.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που ανέβασε επιχειρηματίας από τον Εύοσμο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το παραχώρησε προς δημοσιοποίηση στο Infonews24.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έστειλε αμέσως το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες στην ΕΥΑΘ, η οποία έστειλε τη γενικόλογη απάντηση:

«Έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, η αιτία αναζητείται. Περιμένουμε να αποκατασταθεί το πρόβλημα για να αρχίσουμε ξανά την επεξεργασία του νερού».

Νερό με το… σταγονόμετρο στη Θεσσαλονίκη

Εντωμεταξύ, από χθες σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην υδροδότηση της Θεσσαλονίκης.

Σε νεότερη ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ τονίζει:

«Ξεκίνησε η υδροδότηση του Πολεοδομικού Συγκροτήματος από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης. Άμεση θα είναι η υδροδότηση της ΒΙΠΕ-Θ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές του Πολεοδομικού η ομαλοποίηση θα επέλθει σταδιακά εντός της ημέρας, οπότε και αναμένεται να «γεμίσει» το δίκτυο υδροδότησης. Το προσωπικό της ΕΕΝΘ και του Χημείου Ύδρευσης παραμένει σε επιφυλακή διενεργώντας συνεχείς ελέγχους. Η τροφοδοσία από τις πηγές της Αραβησσού συνεχίζεται κανονικά».

πηγή: infonews24.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια