Ενωμένοι Μακεδόνες: Την ημέρα παρουσίας του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ θα είμαστε απέναντι

Ενωμένοι Μακεδόνες: Την ημέρα παρουσίας του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ θα είμαστε απέναντι

Την αντίδρασή τους για την Συμφωνία των Πρεσπών θα εκφράσουν οι Ενωμένοι Μακεδόνες στις 7 Σεπτεμβρίου, την ημέρα, που θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για την Διεθνή Έκθεση ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους στο Facebook, «στις 7 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραβρίσκεται στη ΔΕΘ, οι Ενωμένοι Μακεδόνες ΞΕΚΑΘΑΡΑ θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ήμασταν και με τον Αλέξη Τσίπρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 7 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραβρίσκεται στη ΔΕΘ, οι Ενωμένοι Μακεδόνες ΞΕΚΑΘΑΡΑ θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ήμασταν και με τον Αλέξη Τσίπρα! Χωρίς αμφιβολίες, χωρίς ενδοιασμούς χωρίς δεύτερες σκέψεις! Θα πράξουμε απλά και μόνο το αυτονόητο! Από τη στιγμή που και η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να διατηρεί τη συμφωνία των Πρεσπών εμείς απλά θα πράξουμε το καθήκον μας! Θα δείξουμε αντίδραση! Θα δώσουμε παρουσία! Γιατί απλά έτσι πρέπει! Με μια Ελληνική σημαία και ένα αστέρι της Βεργίνας στο χέρι για να θυμίσουμε στους πάντες ότι είμαστε και πάλι εδώ! Είμαστε και πάλι όρθιοι!!! Μέχρι να νικήσουμε!

ΥΓ: Ντεμέκ πατριώτες, κομματόσκυλα, μωροφιλόδοξοι, κομπλεξικοί, γκρινιάριδες και μίζεροι, αν δεν θέλουν να έρθουν...ας μην έρθουν!!! ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!»

πηγή: thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια