Θεσσαλονίκη: Μπαράζ ελέγχων σε επιχείρηση-σκούπα της αστυνομίας στον ΟΣΕ-61 συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ ελέγχων σε επιχείρηση-σκούπα της αστυνομίας στον ΟΣΕ-61 συλλήψεις

Σε 61 συλλήψεις προχώρησαν  το βράδυ της Δευτέρας οι αστυνομικές αρχές κατά την ευρεία επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή πέριξ του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά την επιχείρηση πραγματοποιήθηκαν 160 έλεγχοι σε αλλοδαπούς. Συνελήφθησαν τα 61 άτομα, για παράνομη παραμονή στην ελληνική επικράτεια και προσήχθησαν 22.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 2 παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μία ανάσα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Αγίων Πάντων, πίσω από τον ΟΣΕ, στην οδό Μοναστηρίου και την οδό Γιαννιτσών και διήρκησε περίπου 2,5 ώρες.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Αγίων Πάντων, πίσω από τον ΟΣΕ, στην οδό Μοναστηρίου και την οδό Γιαννιτσών και διήρκησε περίπου 2,5 ώρες.

Η κίνηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε στον απόηχο των συνεχόμενων αιματηρών επεισοδίων σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή του ΟΣΕ με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς κυρίως πακιστανικής και αφγανικής καταγωγής.

Πηγή: ethnos.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια