Χαλκιδική: Ένα διήμερο γεμάτο μουσική στο Festival Γαλάτιστας

Χαλκιδική: Ένα διήμερο γεμάτο μουσική στο Festival Γαλάτιστας

Στις 2 και 3 Αυγούστου στο ομώνυμο χωριό της Χαλκιδικής

Της Λεμονιάς Βασβάνη

‘Ένα διήμερο αφιερωμένο στη μουσική ετοιμάζει και αυτό το καλοκαίρι η Νεολαία Γαλάτιστας. Διοργανώνει το Festival Γαλάτιστας που θα γίνει στις 2 και 3 Αυγούστου στο ομώνυμο χωριό της Χαλκιδικής.

Είναι η 7η χρονιά που θα γίνει το συγκεκριμένο φεστιβάλ και κάθε χρόνο τα μέλη του συλλόγου στήσουν από το μηδέν ένα από τα καλύτερα πάρτι της Χαλκιδικής και υποδέχονται στη σκηνή νέους καλλιτέχνες. Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται και από καταξιωμένους δημιουργούς.

"Η γιορτή που έγινε κομμάτι του καλοκαιριού μας"

glaat.jpg

Η αντιπρόεδρος του συλλόγου Νεολαία Γαλάτιστας κα Μαρία Σπανού δήλωσε στον «Τύπο Θεσσαλονίκης»: «Επτά χρόνια τώρα η έννοια της ομάδας, της αλληλεπίδρασης και της διασκέδασης κάνουν κατάληψη στο καταπράσινο σκηνικό του Φεστιβάλ και δίνουν τη δική τους απάντηση για το πως οι νέοι μιας μικρής κοινωνίας μπορούν να γίνουν δημιουργοί της δικής τους γιορτής.

Οργανώνουν, στήνουν, διαφωνούν, εμπλέκονται και αποδεικνύουν πως αν σηκώσεις τα μανίκια, προσφέρεις προσωπικό κόπο και χρόνο, μπορείς να εξαπλώσεις τη διασκέδαση πέρα από τα συνηθισμένα και συγχρόνως να διαφημίσεις τον τόπο σου.

Θα το εντοπίσεις περιτριγυρισμένο από ηχοτόπια, διακρίνοντας το γνωστό δέντρο, στη σκιά του οποίου ξεπροβάλλει η μουσική σκηνή με τους καλλιτέχνες και το κοινό να απογειώνεται στο ρυθμό του.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι οι νέοι του χωριού να πρωταγωνιστήσουν στον παλμό του, να βρουν τους πόρους να δημιουργήσουν ένα μουσικό πάρτι, το οποίο όσο μεγαλώνει θα εμπνέει και θα μας παρασύρει σε καλοκαίρια γεμάτα προσφορά και διασκέδαση».

Το πρόγραμμα

galatista_afisa.jpg

Φέτος το πρόγραμμα έχει ως εξής: την Παρασκευή 2 Αυγούστου, η αυλαία θα ανοίξει η Νewmark The Band. "Η Εβελίνα Νικολίζα και η τετραμελής μπάντα της θα στήσουν ένα μουσικό σκηνικό που θα ξεκινήσει από 90s pop και θα ακολουθήσει τα μονοπάτια τηςreggae και της disco, καταλήγοντας στη μουσική του σήμερα. Φυσικά, δεν θα λείψουν mash up από τα 60’s, ελληνικά και rock n roll mix. Το event θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί από τον Dj Μount Τen".

Και το Σάββατο 3 Αυγούστου, σειρά θα έχει η ηλεκτρονική μουσική από τους Alexander Thomas, George Tsilipakos, GPlak και Simonis.

Από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας "Τύπος Θεσσαλονίκης"

πηγή:typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια