Θεσσαλονίκη: Διπλό «χτύπημα» σε γνωστό εστιατόριο (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Διπλό «χτύπημα» σε γνωστό εστιατόριο (VIDEO)

Διαρρήκτης έβαλε στο στόχαστρό του το μαγαζί εστίασης

Διαρρήκτης έβαλε στο στόχαστρό του γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες «χτύπησε» δύο φορές το ίδιο μαγαζί.

Ειδικότερα, ο δράστης πήδηξε από τον τοίχο και μπήκε στο εστιατόριο, ενώ στη συνέχεια προχωρούσε στο χώρο ανενόχλητος δείχνοντας πως γνωρίζει τα κατατόπια. Όμως, κατά τη προσπάθεια του να μπει στο εστιατόριο τραυματίστηκε από το σπασμένο τζάμι του παραθύρου στο πόδι. Όταν άκουσε τον συναγερμό κατάλαβε πως δεν έχει πολύ χρόνο για να δράσει.

Πήγε στο ταμείο και άρπαξε όσα χρήματα βρήκε αλλά και ένα λάπτοπ. Πίσω του άφησε δαχτυλικά  αποτυπώματα και γενετικό υλικό, αλλά και την πένσα που χρησιμοποίησε για να σπάσει το τζάμι.  Τρεις ημέρες νωρίτερα με τον ίδιο τρόπο είχε φτάσει στην ταράτσα του εστιατορίου, όπου κατάφερε να πάρει έναν καθρέπτη έργο τέχνης. 

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού στον Γιώργο Γρηγοριάδη και την κάμερα του ANT1, η λεία από τα κλοπιμαία φτάνει γύρω στις 2.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας το βίντεο ντοκουμέντο προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ-1 από το ρεπορτάζ.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια