Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου στα Νέα Μουδανιά - προσφορά εισιτήρια με - 34%

Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου στα Νέα Μουδανιά - προσφορά εισιτήρια με - 34%

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων

Χώρος:Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών
Διόδωρου, 632 00, Νέα Μουδανιά
Δείτε τη διεύθυνση στον χάρτη
Γλυκερία - Μελίνα Ασλανίδου στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών
Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 21:30

Δύο από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της Ελλάδας σε μία κορυφαία μουσική συνάντηση, θα μας χαρίσουν ακόμη μία ανεπανάληπτη βραδιά με παλιές και νέες επιτυχίες!
Πάρε τη προσφορά μας, εισιτήριο με 9,90 ευρώ από 15 ευρώ στο Live της Γλυκερίας με τη Μελίνα Ασλανίδου, στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θάλασσας 2019
► Αγοράστε το εισιτήριο ΤΩΡΑ  με 9.90 ευρώ εδώ( Προσοχή: Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.  - Δυνατότητα ακύρωσης του κουπονιού έως και μία ημέρα πριν τη μουσική παράσταση στο [email protected] ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00).
Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και έχει κερδίσει επάξια σε Ελλάδα και εξωτερικό τον χαρακτηρισμό “η φωνή της Ελλάδας”. Παραμένει για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή, σφραγίζοντας με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του ελληνικού τραγουδιού. Στις ζωντανές της εμφανίσεις ξεσηκώνει και ενθουσιάζει  το κοινό με τα τραγούδια της και  δίνει μοναδικό παλμό με τις επιτυχίες  της.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ερμηνεύτριες του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού. Η μοναδική χροιά της φωνής της μαγεύει το κοινό και τα τραγούδια που έχει τραγουδήσει έχουν αγαπηθεί και τραγουδηθεί από τον κόσμο, ενώ τα περισσότερα από αυτά αποτελούν πραγματικά διαχρονικά διαμάντια του σύγχρονου ρεπερτορίου. Έχει ξεχωρίσει για τις έξοχες συνεργασίες της ενώ οι συναυλίες της είναι πάντα πόλος έλξης του κοινού εντός και εκτός Ελλάδος. Η σκηνική της παρουσία είναι δυναμική και η επικοινωνία της με τον κόσμο μοναδική.

Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου, ενώνουν τις φωνές τους, για να χαρίσουν στο κοινό τους μια ανεπανάληπτη βραδιά μοναδικής διασκέδασης, πλαισιωμένες από πολυμελή ορχήστρα, αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς!

πηγή: cityportal.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια