Στην αναμονή οι δικαιούχοι του κοινωνικού τουρισμού - Περιμένουν τους προσωρινούς πίνακες

Στην αναμονή οι δικαιούχοι του κοινωνικού τουρισμού - Περιμένουν τους προσωρινούς πίνακες

"Θερινό όνειρο" κινδυνεύουν να αποτελέσουν οι καλοκαιρινές διακοπές για χιλιάδες δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ καθώς ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.

Η πλατφόρμα κατάθεσης των αιτήσεων έκλεισε στις 14 Ιουνίου και μέχρι τις 3 Ιουλίου θα έπρεπε να έχουν αναρτηθεί οι προσωρινοί πίνακες.

Παρ όλα αυτά η διαδικασία έχει "κωλύσει" με συνέπεια όλο το πρόγραμμα που θα ξεκινούσε την 1η Αυγούστου να πηγαίνει πίσω.

Να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που θα ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες θα ακολουθήσει η διαδικασία των ενστάσεων για 3 ημέρες και αφού αυτές αξιολογηθούν στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η λίστα με τους τελικούς δικαιούχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη παροχή που θα διέθεταν καταλύματα για το πρόγραμμα τα αποδεσμεύουν για τα διαθέσουν στο ευρύ κοινό με το φόβο ότι θα μείνουν κενά εξαιτίας της κωλυσιεργίας του Οργανισμού.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια περίπου ενός έτους από την ημέρα που θα ξεκινήσει. Θεωρητικά αν ξεκινούσε την 1η Αυγούστου θα ολοκληρωνόταν στις 31 Ιουλίου του 2020. Ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων είναι 140.000 και ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ.

πηγή: thessnews.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια