Ιδιωτική παραλία στις Καβουρότρυπες; Καταγγελία στο Ράδιο Θεσσαλονίκη

Ιδιωτική παραλία στις Καβουρότρυπες; Καταγγελία στο Ράδιο Θεσσαλονίκη

Ακροατής του Ράδιο Θεσσαλονίκη καταγγέλλει ότι επαγγελματίας στις Καβουρότρυπες απαγορεύει την δωρεάν πρόσβαση με πρόχειρες ταμπέλες που γράφουν για «ιδιωτική παραλία».

Η καταγγελία αφορά την πρώτη μικρή πριν από την ακτή Πορτοκάλι. «Ζήσαμε την απόλυτη βλ…, εκμετάλλευση και αδιαφορία των αρχών, αστυνομίας και λιμενικού στους οποίους φυσικά ο "ιδιοκτήτης" της παραλίας μιλούσε στον ενικό όποτε δε του κάηκε καρφί. Όχι μόνο δε του κάηκε καρφί αλλά είχε το θράσος να μας απειλήσει ότι θα φωνάξει αστυνομία για να μας απομακρύνει και πως θα μας κάνει μήνυση.

Εκτός από τις ομπρέλες, έχει βάλει και πλαστικές καρέκλες (πτυσσόμενες) και τραπέζια για να πιάσει και την υπόλοιπη (ελάχιστη όπως βλέπετε παράλια) ώστε να χρεώνει τους ανυποψίαστους τουρίστες.

Να σημειώσω πως πολλοί κατεβαίνοντας και βλέποντας την παράνομη αύτη ταμπέλα, έκαναν μεταβολή και έφυγαν» αναφέρει στην καταγγελία του.


Σε ανάρτησή του στο Facebook ο ακροατής του Ράδιο Θεσσαλονίκη σημειώνει το χρονικό της δικής του εμπειρίας στις Καβουρότρυπες.

«Αφού βρήκαμε 1 τετραγωνικό να βάλουμε την ομπρέλα μας, μετακινήσαμε λίγο τις πλαστικές καρέκλες και την δική μας ομπρέλα, ώστε να μπορέσει να κάτσει και μια οικογένεια από το Βελιγράδι με τα 3 της παιδιά, εφόσον δεν υπήρχε χώρος. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο "ιδιοκτήτης" της παραλίας, ήρθε βάζοντας τις καρέκλες πάλι στο σημείο, λέγοντας "no this is not allowed this is a private beach". Εξηγώντας στους τουρίστες πως αυτό δεν υφίσταται και πως λέει παπ… ο εν λόγο κύριος, ξέσπασε και άρχισε να μας απειλεί με μηνύσεις κλπ. Μάλιστα όταν νωρίτερα πριν κατεβούμε τους είπαμε πως η ταμπέλα είναι παραπλανητική για τους τουρίστες μας απάντησε η "κυρία ιδιοκτήτη" -εσύ κατέβα τι σε νοιάζει οι τουρίστες ας καταλαβαίνουν ότι θέλουν - Για την παραπάνω μαλ…. ενημερώσαμε και ένα ζευγάρι από την Ιταλία οι όποιοι μαζί με άλλους κάτσανε στα βράχια όπως θα δείτε στις Φώτο» αναφέρει μεταξύ άλλων στην καταγγελία του.

Δείτε την καταγγελία του ακροατή:

πηγή: thessnews.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια