Διακινητές αλλοδαπών συνελήφθησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Διακινητές αλλοδαπών συνελήφθησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Μετέφεραν συνολικά 4 άτομα που δεν είχαν έγγραφα παραμονής στη χώρα

Ακόμη δύο διακινητές αλλοδαπών συνέλαβε η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, χθες, Τρίτη 9 Ιουλίου, το βράδυ σε περιοχή του κέντρου της πόλης. Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αναφέρεται:

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εφαρμογής επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αστυνόμευση του Νομού, πραγματοποιεί συνεχείς και συστηματικούς ελέγχους, αλλά και αστυνομικές δράσεις με τη μορφή εξορμήσεων σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση τυχόν εκκρεμών υποθέσεων.

Στο πεδίο αντιμετώπισης της παράνομης μεταφοράς ατόμων στο εσωτερικό της χώρας και της εξάρθρωσης κυκλωμάτων που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό, βραδινές ώρες χθες (09-07-2019), αστυνομικοί ομάδας “Ζ”, στην περιοχή κέντρου πόλης, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς 29 και 30 ετών, καθώς ενέχονται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς τεσσάρων (4) ατόμων που στερούνταν απαραίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια