Θεσσαλονίκη: Ο Ζέρβας βλέπει Ταχιάο και Βούγια - Αύριο 4 νέα ραντεβού

Θεσσαλονίκη: Ο Ζέρβας βλέπει Ταχιάο και Βούγια - Αύριο 4 νέα ραντεβού

Με στόχο ο δήμος να έχει «μία πλήρως λειτουργική διοίκηση για την επόμενη τετραετία»

Σειρά συναντήσεων με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που εξελέγησαν στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα ο νέος δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση του κ. Ζέρβα αναφέρεται:

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας προγραμματίζει συναντήσεις με όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ώστε να προχωρήσει άμεσα στο σχεδιασμό του για τη συγκρότηση της νέας διοίκησης.

Στόχος είναι, μετά και τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών και σε συνδυασμό με τις ρυθμίσεις της νέας κυβέρνησης που θα αφορούν τη λειτουργία των ΟΤΑ, να υπάρξουν οι εξελίξεις έτσι ώστε να προχωρήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης με μία πλήρως λειτουργική διοίκηση για την επόμενη τετραετία.

Οι συναντήσεις θα λάβουν χώρα σήμερα και τις αμέσως επόμενες ημέρες και με την ολοκλήρωση τους θα υπάρξει ενημέρωση.

Ειδικότερα, σήμερα είναι προγραμματισμένα τα ραντεβού με τον Νίκο Ταχιάο και τον Σπύρο Βούγια, ενώ αύριο θα δει τους Γιώργο Ορφανό, Σωτήρη Ζαριανόπουλο, Γιώργο Ράκκα και Παναγιώτη Ψωμιάδη.

πηγή: typosthes.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια