Ο Αλέξης Τσίπρας παρέδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη (VIDEO)

Ο Αλέξης Τσίπρας παρέδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη (VIDEO)

Ο νέος πρωθυπουργός της χώρας μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να παραλάβει το πρωθυπουργικό γραφείο από τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα.

Με την αποχώρηση του κ. Τσίπρα από το Μέγαρο Μαξίμου ολοκληρώθηκε η διαδικασία παράδοσης-παραλαβής της πρωθυπουργίας στον κ. Μητσοτάκη. 

Ο κ. Μητσοτάκης, αμέσως μετά την ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο, κατευθύνθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, χωρίς τα μέλη της οικογένειάς του. Στην είσοδο του κτηρίου, στην κορυφή της σκάλας, τον περίμενε ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον οποίο αντήλλαξαν χειραψία για τους φωτογράφους. 

Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας κατευθύνθηκαν στο πρωθυπουργικό γραφείο για την παράδοση-παραλαβή, μια διαδικασία που έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Μετά από λίγη ώρα, ο κ. Τσίπρας αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου, με τον κ. Μητσοτάκη να βρίσκεται παρών. 

Σύμφωνα με το protothema.gr, κατά την έξοδο του κ. Τσίπρα από το Μέγαρο Μαξίμου, πολίτες φώναζαν «άντε γεια», ενώ αμέσως μετά, στο κτήριο εισήλθε και η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη, Μαρέβα. 

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «Ο ελληνικός λαός μας έδωσε χθες εντολή να αλλάξουμε την Ελλάδα, θα την τηρήσουμε στο ακέραιο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας». 

Ο Αλέξης Τσίπρας παρέδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη (VIDEO), φωτογραφία-1
Ο Αλέξης Τσίπρας παρέδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη (VIDEO), φωτογραφία-2

Πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια