Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη διακινητών – Μετέφεραν αλλοδαπούς στο πορτ παγκάζ

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη διακινητών – Μετέφεραν αλλοδαπούς στο πορτ παγκάζ

Στη σύλληψη δύο ατόμων που μετέφεραν με επιβατικό όχημα επτά παράτυπους μετανάστες από Συρία προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 26 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος για τον άνθρωπο, απείθεια, αντίσταση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί (06-07-2019) αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν στην Εγνατία Οδό (ύψος κόμβου Προφήτη) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 20χρονο Σύρο και συνοδηγό τον 26χρονο Αλγερινό, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν.

Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στα σήματα ελέγχου και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πλην όμως το όχημα ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή στη Νυμφόπετρα.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επτά παράτυποι μετανάστες, εκ των οποίων οι δύο στο χώρο αποσκευών, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν παράνομα σε προγενέστερο χρόνο στην ελληνική επικράτεια από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Φωτογραφία αρχείου 

πηγή:thestival.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια