Ομιλία Καραμανλή μετά απο χρόνια σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Ομιλία Καραμανλή μετά απο χρόνια σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Ο πρώην πρωθυπουργός θα απευθύνει στις 19:30 το απόγευμα χαιρετισμό σε εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θα μιλήσει στο Βελλίδειο, πραγματοποιώντας δημόσια ομιλία.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα απευθύνει στις 19:30 το απόγευμα χαιρετισμό σε εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ και τη Β’ περιφέρεια του νομού Θεσσαλονίκης.

Κατά την ομιλία του αναμένεται να τονίσει πόσο σημαντική είναι η ενότητα της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Αναμένεται επίσης να ζητήσει συστράτευση από όσους πολίτες στράφηκαν σε όμορα της δεξιάς πτέρυγας από τη ΝΔ, κόμματα.

Ο κ. Καραμανλής την επομένη θα επισκεφτεί τις δυτικές συνοικίες (Αμπελόκηπους, Εύοσμο, Σταυρούπολη) και το απόγευμα της ίδιας μέρας την Καλαμαριά. Την Παρασκευή έχει προγραμματίσει να μεταβεί στον Λαγκαδά κι από εκεί στον Δήμο Βόλβης.

Πηγή: voria.gr

Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα, επισημάνετε το επιθυμητό κείμενο και πιέστε Ctrl + Enter για να ενημερώσετε τον διαχειριστή για αυτό.
Σχόλια